Nyheter från SBF

Betalning inför USM/JSM

(2017-12-11 15:41)
Nedan följer vad det är som gäller vid betalning för anmälningsavgift för boxare till USM och JSM i helgen

Den årligen återkommande landskampen i boxning mellan Sverige och Finland.

Nedan hittar ni en tävlingsplanering för nationella och internationella tävlingar under 2018. Denna planering gäller tills vidare. Justeringar och förändringar kan förekomma under året.

Tränarutbildning steg IV

(2017-12-03 15:10)
Onsdagen den 29 november till söndagen den 3 december genomförde SBF tränarutbildning steg IV i Malmö under ledning av Majid Jelili. Sex tränare fullföljde SBF:s högsta tränarutbildning.

Ordföranden och styrelsen informerar om förbundet och senaste styrelsemötet. Länk till dokument finns i artikeln.

Engagemang

(2017-11-27 19:20)
I helgen 24 - 26 november genomfördes turneringen King of the Ring. Många ledare var på plats för att genomföra turneringen för våra boxare. Flera från förbundet medverkade på plats tillsammans med många fler ledare från landets klubbar.

Förbundsstyrelsen har fattat beslut om att tränarlicenser som har passerat giltighetsdatum och som har fått dispens t.o.m 20171231 ska förnyas fr.o.m 1 januari 2018.

Den här omgången av Atomserien blev en klurig sammansättning av matcher. Där känsla för transparens, respekt och tillit till klubbarna har varit i fokus.

SBF styrelse beslutade den 21 november 2017 om två nya regler för domarverksamheten. Den ena gäller domarlicenser och den andra domarmärken.

Nigel Davies, headcoach för svenska herrarnas boxningslandslag, har rapporterat från Tammer Turnaus som arrangerades i Tampere, Finland. Nedan finner ni sammanställningen av turneringen, de svenska boxarnas prestationer, samt Nigels kommentarer.

SBF tillsammans med Malmö BC, TIFA BC och Övre Norrlands BF bjuder härmed in till Trettonhelgsläger för dig som är född 2000 – 2004, 5 - 7 januari 2018 i Malmö, Kristinehamn och Umeå.

Svenska Spel - Gräsroten

(2017-11-17 15:51)
Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå.

Inbjudan 2017 års USM/JSM

(2017-11-17 14:32)
Årets upplaga av USM/JSM för dam/herr går av stapeln den 15 - 17 december 2017 i World Class Arena, Västerås.

SBF arbetar kontinuerligt med att effektivisera arbetsflödet på kansliet och ut i organisationen. Därav har SBF skapat en ny e-post som ska användas av er föreningar och distrikt i allt som berör tävling.

GBKs internationella ”Novembergala” avgjordes på lördagen, deltagande både från Finland och Norge, ett mycket värdefullt utbyte för norra Norrland.

Postadress:
Östsvenska Boxningsförbundet