Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Ordförande har ordet

(2018-05-09 17:32)
-­Tid för eftertanke men också omedelbara krav på resolut agerande
 
SBF vill informera om att det är planerat att hållas en domarutbildning i Höllviken den 26/5.
 
 
Söndagen den 6 maj 2018 höll Svenska Boxningsförbundets årsmöte i Folkets Hus, Gävle.
 
SBF påminner alla föreningar om att Idrottslyftet för 2018 är öppet för ansökningar. Nedan finner ni en kort presentation av våra 3 områden som Idrottslyftet är inriktat på 2018.
 
Helgen den 20-22/4 hölls den första Steg I-utbildningen i SBF:s nya läkarutbildning i Stockholm. 23 st läkare var anmälda och 18 st genomförde hela utbildningen med godkänt resultat.
 
Förbundsstyrelsen sörjer sina vänners bortgång och beklagar sorgen för Erik Forss och Gösta Niklassons närstående. Både Erik Forss och Gösta Niklasson har ägnat stor del av sin tid för oss alla inom sporten och för vår sports utveckling.
 
 
I nedanstående nyhet kan ni läsa det månadsbrev om verksamheten på sportsidan som vår Sport- och utvecklingsansvarige, Petri Eriksson, sammanställt.
 
Eftersom seniordamernas EM blivit framflyttat i tiden så är delar av seniortruppen på damsidan på träningsläger i Tyskland. Denna kontakt knöts tidigare under våren och SBF och är glada att få återkomma till Tyskland för ett träningsläger.
 
Den 19-22/4 genomfördes i London en AIBA 1-star utbildning för R/J. SBF var representerat genom Alex Da Silva
 
 
Det värdegrundsarbete som SBF bedrivit under hösten 2017 - våren 2018 har nu sammanställts i foldrar och finns nu tillgängligt för nedladdning. Se vidare info i länken nedan.
 
 
17-26 april 2018 kommer EUBC Youth Men’s and Women’s European Boxing Championships gå av stapeln i Roseto Degli Abruzzi i Italien. Sverige kommer under detta mästerskap att representeras av Hampus Broman i 60 kg.
 

 

Postadress:
Östsvenska Boxningsförbundet
Per-Ola Lindell, Blackbäcksvägen 25
590 77 Vreta Kloster

Kontakt:
Tel: 0734-182302, 013-60606
E-post: per-ola.lindell@telia.com

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

http://www.rf.se/vaccinera